Goedkoop met de trein door gewoon op te letten

Goedkoop met de trein door gewoon op te letten

Tegenwoordig bestaat alles uit kortingsacties en kortingscodes. Reizen met de trein is niet anders. Ben je het zat om altijd de volle pond te betalen voor jouw treinreis? Houd dan nu de goedkope treinkaartjes in de gaten. Je kunt goedkoop met de trein door goed op te letten welke kortingsacties er op dit moment actief zijn. Vaak geldt de actie 2 enkele treintickets voor een gereduceerde prijs, een andere keer is het een goedkope retour in de daluren. Dat is het zeker wel waard als je in de regio Amsterdam woont en je wilt een weekendje naar bijvoorbeeld Maastricht! De NS heeft soms ook een seizoensretour voor een hele voordelige prijs! Ook winkels als de Albert Heijn, de HEMA of Kruidvat hebben soms goede treinkaartjes acties. Zo zie je maar, er zijn genoeg kortingsacties te vinden, je moet echter wel weten welke acties er op dit moment actief zijn.

Goedkoop met de trein

Op goedkoopmetdetrein.com kun je zo’n overzicht vinden. Elke week wordt het huidige overzicht met de kortingsacties geüpdatet zodat je altijd op hoogte blijft van het laatste nieuws over treinkaartjes met een gereduceerd tarief; zo kun je dus vrijwel altijd goedkoop met de trein! Ook staat er relevant nieuws wat betreft toekomstige acties. Bovendien kun je er ook terecht voor goedkope treinkaartjes naar het buitenland. Als je bijvoorbeeld met de trein naar België, trein naar Duitsland of trein naar Engeland wilt, dan kun je hier zien of er nog goedkopere internationale treinkaartjes te vinden zijn.

Goedkope dagjes uit met de trein

Er zijn ook vaak genoeg leuke acties te vinden wat betreft dagjes uit (binnen Nederland) in combinatie met een treinticket. Artis, de efteling, de Apenheul en nog veel meer! Het toegangsticket tot het attractiepark is dan altijd inclusief, evenals de treinreis er naartoe en eventueel nog een busreis van het treinstation naar het dagje uit, mocht dat noodzakelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *